Saturday, January 1, 2011

happy new year 2011


haishhhh...apa dh msuk tahun baru!....
entah lahh...aku tau tiap2 masuk tahun baru...smua org akan berazam...
mcm aku gak sebelum2 nie...berazam...macam2...ada yg menjadi dan tercapai...ada gak yg still x gerak2...
so utk pertama kalinya...aku x meletakan apa2 harapan utk 2011...
aku nk biarkan life aku berjalan mngikut laluan yg telah ditakdirkan utk aku...
apa yg perlu aku buat...cukup la dgn doa dan tawakal...
well 2010...byk betul peristiwa dan ujian yg aku lalui...
even sekarang nie kala aku menulis entry kt blog aku nie...
aku masih belum recover sepenuhnya dri masalah yg aku hadap...
ntah la...bila agaknya akan jmpa titik fullstop!
x perlu lah utk aku senaraikan apa yg sedang aku hadapi...
sbb aku dh lali ...
rase mcm dh ckup kebal ...
mmg kalau dikutkan aku rase putus asa ...tapi...
aku masih ada upaya...utk berdiri...dan mungkin bertatih semula...
cuma aku perlukan sokongan...
tpi smpai bila kan?
ntah la....
malas nk serabut kan kepala aku ...
well utk semua follower aku ...yg masih sudi jenguk blog aku yg x seberapa nie...
aku ucapkan selamat tahun baru 2011...
moga2 segala apa yg korg smua hajati tercapai la hendaknya...
apa pun yg terjadi...teruskan berjalan...
jgn berhenti...
salam....

1 comment:

  1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    maaf ziarah kali ni tanpa di undang.... lama saya tak ziarah blog anda..

    ReplyDelete