Saturday, August 28, 2010

pre wedd...sunji&dienalorenza












sblom puasa aritu...tba2 aku dpt call dri diena...
huhu masa tu aku tgh dok melayan dvd coffee prince yg bru aku beli...pdhal citer tu punya la lama dh tyg kt siaran tv...hahahahaha
diena memerlukan bantuan aku...huhuhu utk shoot pre wedding serta wedding card dia...
aku pon apa lgik..x d hala ar...
tpi shoot mlm outdoor..alamak...
aku bab2 shoot outdoor lgik2 nite shoot mmg aku fail...x mahir lagik...
thnks god...parim ada follow skali huhuhu...bley la tunjuk ajarku sifoo...
so lokasi ktorg mlm tu...i city shah alam...
tema yg sunjy and dina nak aku pon x paham...mcm cerita lawak pon ada...tpi cool gak...
so nie la sebahagian hasil yg aku capture...mmg both of them nk kan imej grayscale...sbb somethng special dgn wedding card diorg yg mmg lain dri yg lain...tnggu je la nnti msa dan ketikanya...

2 comments:

  1. zaman sekarang everyone memang kreatif kalau nak amik pic prewedding atau time wedding tu sendiri. dulu saya suka tengok pic kawin lama2 mak ayah. itam putih jer. posing pun 'kayu'. tapi yg penting bahagia sampai ada cucu dah ni ha. insyallah kawan awak ni akan bahagia juga sampai ke anak cucu :)

    ReplyDelete
  2. thnks bro...aku pon doakan both of them happy till d end of their life...
    biasa ar org2 dlu...tpi sempoi apa...

    ReplyDelete